top of page
01

Arxius Ocults

18 abril de 2001

 

La pantalla de l´ ordinador anunciava la baixada lenta i progressiva d´ un arxiu que, per el nombre exorbitant de megabytes hom podria aventurar que superava de bon tros la capacitat del disc dur.

La sala era rectangular  d´uns 100m2 i il·luminada per una lluerna de cristall  en el sostre i uns quants fluorescents. En una de les parets llargues a la dreta de la porta d´ entrada hi havia una taula gran de despatx on hi reposava en ordre exhaustiu: dossiers, carpetes i llibretes. I sense interferir en  aquell  ordre, un ordinador d´ última generació, treballava sense parar a la banda esquerra de la taula. Molt a prop d´ ell una impressora esperava el seu torn.

Per tota la habitació les caixes amb folis blancs de paper destinats a ser omplerts amb les paraules d´ aquell extraordinari arxiu, es repartien ordenadament per terra.

En aquell gran despatx improvisat però estrictament organitzat, tres persones esperaven amb gran expectació l´ arxiu. Tres d´ aquelles persones, dues dones i un home, seien a prop de la taula arrecerats a banda esquerra on hi havia la computadora. Examinaven atentament un plànol geogràfic acabat d´ arribar per fax.

En un full imprès es llegia una informació baixada  d´ internet sobre l´ Atlàntida. Els plànols enviats per fax eren un mapa geogràfic d´ Europa on es definia  perfectament una figura geogràfica que abraçava el Mediterrani, l´ Atlàntic i l´ Antàrtida i Oceania.

De cop, l´ home de la bata blanca es dirigir cap als seus companys i en un anglès prou correcte digué:

- Atenció companys. Han trobat el tercer volum dels Arxius Ocults de Terra 1436.

Els companys se'l miraren entusiasmats. Aquella era la gran noticia que esperaven. No només tot just rebien el primer volum que  batejaren  amb el sobrenom de "Volum 2001" si no que el tercer ja havia vist la llum feia escassament unes hores.

 

- És fantàstic Adam! - feu la dona de la bata blanca.

-Això significa.... - començà a dir en un bon anglès, la jove.

- Que el canvi que esperàvem tot just acaba de començar. - feu

l´ altre dona feliç però ferma, amb un anglès entenedor.

the film
The facts
02

Els  Fets

"Si algú em rep si us plau prego canviïn de freqüència estem a punt de col·lisionar amb la seva dimensió energètica. Som a la coordenada 1436TD *. Hi ha algú aquí? Coordenades 1436td * repeteixo canviïn de freqüència. El  xoc és  imminent!! "

Existeix un món que no volen que coneguis ni visquis, existeix una veritat que no volen que recordis, existeix un amor que no volen que experimentis, existeix una vibració que no volen que assoleixis. Saben que ets llum, per això pretenen amagar-la entre densitats artificials i artificioses basades en la temença. .....el que no volen que recordis...... el  teu  origen.

***

Una  coordenada i una civilització avançada. Un  encontre i uns  danys  col·laterals. 

 

Un  món dimensional alié a la amenaça política, social i energètica que provocarà l´ imprevist encontre  amb una nova realitat que obligarà a la protagonista i als seus  habitants a prendre decisions i a viure situacions que creien impossibles, periclitades i extingides. La nova descoberta d´ aquesta realitat intrusa remourà el fonaments de tot un món, els  d´ ella mateixa i els  de tots aquells a qui estima.

 

Aquesta nova situació crearà molts dubtes en la protagonista a qui la idea d´ abandonar  o seguir lluitant al costat dels seus companys i amics la mantindrà confosa.

No serà fàcil lluitar davant d´ un poder extern que derrota de forma encoberta el seu planeta adoptiu. Fugir seria la millor però alhora la més difícil de totes les decisions. 

Com podria abandonar el fruit dolç de segles de treball i esforç?

Qui abandonaria una amor reencarnat que travessa tots els plànols del temps i de l´ espai?

03

La  missió

El caos que  coneixem ja  no protegeix l'equilibri.

Mantenir l'equilibri del  planeta i de les coordenades sogètiques  inter-dimensionals  mai  no havia  estat complicat. 

De cop la  missió havia  esdevingut  evitar  el  caos.  

The mission
bottom of page